warning: Parameter 1 to profile_load_profile() expected to be a reference, value given in /home/inicijat/public_html/includes/module.inc on line 476.
15 milijuna eura vrijedna investicija

Agrokor otvorio otkupno-distributivni centar u Makedoniji

Agrokor je u makedonskoj Strumici otvorio otkupno-distributivni centar vrijedan 15 milijuna eura. Novootvoreni centar prote┼że se na 13.000 m2 i zapo┼íljava vi┼íe od 250 zaposlenika, a slu┼żit ─çe za distribuciju preko 60.000 tona vo─ça i povr─ça u zemlje ─Źlanice Europske unije te na rusko tr┼żi┼íte.
Opremljen je najsuvremenijim ure─Ĺajima, rashladnim komorama, kalibratorima i transportnim sustavom. O─Źekuje se da prvi proizvodi iz Centra do potro┼ía─Źa stignu u prvoj polovici listopada, ─Źime ─çe cijeli centar u cijelosti biti stavljen u funkciju.
Predsjednik Agrokora Ivica Todori─ç pokazao je zadovoljstvo otvaranjem ove greenfield investicije te ukazao na potencijal Makedonije za takve projekte. Zadovoljstva nije manjkalo ni na strani premijera Republike Makedonije, Nikole Gruevskog, koji je istaknuo va┼żnost ovakvih projekata za dr┼żavu kojoj se nalazi na ─Źelu.