Događanja

Zagreb
Ambienta

Ambienta je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija - mjesto cjelokupne ponude i potražnje, pa uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.

Split

SASO je najznačajniji hrvatski sajam za graditeljstvo, drvnu i metalnu industriju, alate i opremu, elektrotehniku, energetiku i telekomunikacije, te obrtništvo i malu privredu. Predstavlja izvrsnu priliku za susret poslovnih posjetitelja, malih i srednjih poduzeća, arhitekata, inžinjera i investitora: čak 73% posjetitelja sajma vlasnici su poduzeća, donositelji poslovnih odluka ili imaju veliki utjecaj pri njihovom donošenju.

Zagreb
© zv.hr

87. Jesenski međunarodni zagrebački velesajam ponovo okuplja mnogobrojne gospodarstvenike, izlagače, poslovne ljude, stručnjake, znanstvenike, posjetitelje kao i predstavnike medija iz cijelog svijeta. Dugogodišnja tradicija, veliki međunarodni ugled, uspješnost i poslovnost - karakteristika su ovog najvećeg mjesta poslovnih susreta gospodarstvenika iz cijelog svijeta.

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam tradicionalno najpoznatiji i najstariji brand Zagrebačkog velesajma, transformira se postupno iz općeg sajma u skup specijaliziranih sajmova s globalnim aktualnim temama kao što je energetika, ekologija, inovacije, graditeljstvo i promet uz zadržavanje projekta Zemlja partner i kolektivnih nastupa stranih zemalja, čime je stvoren jedinstven sajamski projekt na ovim prostorima.

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam pratit će brojni stručni skupovi, seminari, forumi i druge vansajamske aktivnosti, dok će sajamska događanja po običaju biti ispunjena prezentacijama i brojnim susretima.

Rovinj
© Microsoft Hrvatska

Tražite nove ideje koje će unaprijediti vaše poslovanje, svjesni ste brojnih novih tehnologija, ali želite inspiraciju kako ih primijeniti u vašoj tvrtki? IT stručnjak ste koji uvijek mora biti u toku s novim trendovima i tehnologijama kako biste ih mogli primijeniti u svojem okruženju ili ponuditi svojim korisnicima? Nema boljeg mjesta za traženje novih i drugačijih ideja nego na vodećoj poslovno-tehnološkoj konferenciji u Hrvatskoj – Microsoft WinDays11.

Konferencija Microsoft WinDays11 održat će se od 4. do 8. travnja 2011. u Rovinju te će ponovno objediniti dvije konferencije - tehnološku konferenciju Microsoft WinDays11 Technology i poslovnu konferenciju WinDays11 Business.

Pula
© histria.hgk.hr

Gospodarska izložba HISTRIA koju je HGK – Županijska komora Pula pokrenula 1994. godine u cilju predstavljanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda – prvenstveno hrane i pića, u 18 godina postojanja razvila je prepoznatljivu kvalitetu. Danas je HISTRIA mjesto tradicionalnog okupljanja izlagača iz cijele Hrvatske, a u cilju povezivanja poljoprivrednih proizvođača i prehrambene industrije s turizmom i trgovinom kako iz Istarske tako i iz drugih hrvatskih županija.

Zagreb

U okviru službenog posjeta potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Republike Poljske Waldemara Pawlaka u Hrvatskoj će boraviti poljsko poslovno izaslanstvo u čijem će sastavu biti predstavnici poljskih tvrtki zainteresiranih za poslovnu suradnju s partnerima u Hrvatskoj.