warning: Parameter 1 to profile_load_profile() expected to be a reference, value given in /home/inicijat/public_html/includes/module.inc on line 476.
Pula

Histria 2011.

© histria.hgk.hr

Gospodarska izložba HISTRIA koju je HGK – Županijska komora Pula pokrenula 1994. godine u cilju predstavljanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda – prvenstveno hrane i pića, u 18 godina postojanja razvila je prepoznatljivu kvalitetu. Danas je HISTRIA mjesto tradicionalnog okupljanja izlagača iz cijele Hrvatske, a u cilju povezivanja poljoprivrednih proizvođača i prehrambene industrije s turizmom i trgovinom kako iz Istarske tako i iz drugih hrvatskih županija.

Posebnost izložbe očituje se u mogućnosti predstavljanja malih proizvođača kojima je često zbog visokih troškova, nedostupan nastup na sajmovima istog ili sličnog profila. Vro često takvi proizvođači nude tržištu nove proizvode, a upravo je na HISTRIJI predstavljen značajan broj novih, kvalitetnih hrvatskih proizvoda ciljnom tržištu – predstavnicima turizma, trgovine i drugim poslovnim posjetiteljima. Potaknuti dobrim prošlogodišnjim rezultatima i ove su se godine održali poslovni susreti trgovaca s proizvođačima hrane, pića, ugostiteljske opreme i malog turizma, a program izložbe obogaćen je nizom stručnih predavanja i prezentacija.

Datum: 
04. 02. 2011 - 05. 02. 2011
Mjesto održavanja: 
Pula
Organizator(i): 
HGK - Županijska komora Pula