warning: Parameter 1 to profile_load_profile() expected to be a reference, value given in /home/inicijat/public_html/includes/module.inc on line 476.
Zagreb

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam

© zv.hr

87. Jesenski međunarodni zagrebački velesajam ponovo okuplja mnogobrojne gospodarstvenike, izlagače, poslovne ljude, stručnjake, znanstvenike, posjetitelje kao i predstavnike medija iz cijelog svijeta. Dugogodišnja tradicija, veliki međunarodni ugled, uspješnost i poslovnost - karakteristika su ovog najvećeg mjesta poslovnih susreta gospodarstvenika iz cijelog svijeta.

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam tradicionalno najpoznatiji i najstariji brand Zagrebačkog velesajma, transformira se postupno iz općeg sajma u skup specijaliziranih sajmova s globalnim aktualnim temama kao što je energetika, ekologija, inovacije, graditeljstvo i promet uz zadržavanje projekta Zemlja partner i kolektivnih nastupa stranih zemalja, čime je stvoren jedinstven sajamski projekt na ovim prostorima.

Jesenski međunarodni zagrebački velesajam pratit će brojni stručni skupovi, seminari, forumi i druge vansajamske aktivnosti, dok će sajamska događanja po običaju biti ispunjena prezentacijama i brojnim susretima.

Datum: 
14. 09. 2011 - 18. 09. 2011
Mjesto održavanja: 
Zagreb
Organizator(i): 
Zagrebački velesajam