Doga─Ĺanja

ECONOMIC POLICY DEBATE

Druga konferencija u nizu diskusija "Economic Policy Debate" pod nazivom Hrvatska prora─Źunska politika na raskri┼żju odr┼żala se 05. velja─Źe 2014. godine pred izabranom publikom ekonomista, gospodarstvenika, politi─Źara i predstavnika medija.

ECONOMIC POLICY DEBATE

U organizaciji Zagreba─Źke inicijative i Zaklade Konrad Adenauer, 02. listopada 2013. odr┼żana je prva konferencija u nizu diskusija "Economic Policy Debate". O izazovima za hrvatsku ekonomiju nakon pristupa Europskoj uniji govorili su guverner Hrvatske narodne banke prof.dr.sc. Boris Vuj─Źi─ç, gospodarski strateg CDU-a i zastupnik u njema─Źkom Bundestagu, dr. Joachim Pfeiffer te zastupnik u Hrvatskom saboru, Domagoj Milo┼íevi─ç. Raspravu je moderirao Bruno Lopandi─ç, savjetnik za me─Ĺunarodne odnose u Hrvatskoj gospodarskoj komori. Intervju s dr. Pfeifferom nakon konferencije dostupan je na sljede─çoj poveznici: http://www.vecernji.hr/kompanije-i-trzista/pfeiffer-srezite-deficit-i-ne-dizite-vise-poreze-ili-cete-bankrotirati-624172

Hrvatska 2011.

Hrvatska bi danas mo┼żda bila u manjim problemima da smo u novu godinu u┼íli s jasnijim idejama o strategiji na┼íeg gospodarskog razvoja.